Affiliate Window en Zanox gaan gezamenlijk verder als Awin

Amsterdam, 6 maart 2017 – de grote affiliate netwerken Zanox en Affiliate Window gaan vanaf heden samen verder onder de noemer Awin. Dit onder meer om de propositie aan klanten te vereenvoudigen, zo wordt gesteld in de officiele bekendmaking op Awin.com.

De samenvoeging van de netwerken betekent dat het portfolio van Awin neerkomt op ruim 6.000 adverteerders en 100.000 actieve publishers, met 15 vestigingen wereldwijd. De nieuwe website van Awin is hier te vinden. 

Preview Awin website

Lauri Koop, Country Manager van Awin Benelux stelt in het persbericht verheugd en trots te zijn:

“Wij zijn zeer trots en verheugd dat wij het nieuws over het samenvoegen van de twee bedrijven met jullie mogen delen. Door het verenigen van onze brand, service en technologie zijn we nog beter in staat om onze klanten de beste service te geven en innovatie in de markt te bevorderen. In 2016 zijn we bekroond met de Publisher’s Choice of Network en we hebben er het volle vertrouwen in dat we onder onze nieuwe brand nog meer mooie prijzen weten te verzilveren.”

Meer informatie over de samengang op de website van Awin zelf.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.