Awin lanceert Het Awin Report 2017

Awin lanceert Het Awin Report 2017

Amsterdam, 12 oktober 2017 – Voor marketeers en andere geïnteresseerden is het Awin Report een unieke kans om meer inzicht en begrip te krijgen van het werkproces dat achter de schermen plaatsvindt in een online kanaal dat een geschatte waarde heeft van €13 biljoen. Met inzichten uit het internationale Awin netwerk – dat strekt van Noord- en Zuid-Amerika tot aan Europa en Azië-Pacific – en analyses van lokale deskundigen heeft Awin de eerste complete gids van de affiliate industrie wereldwijd samengesteld.

Naast individuele profielen van alle landen/regio’s waarin Awin actief is, duidt het Report verscheidene belangrijke thema’s aan die de volledige industrie karakteriseren, waaronder:

  • Hoe wereldwijde retailevenementen zoals Black Friday nieuwe afzetmarkten openen voor online retailers
  • De rol die publishers kunnen spelen in het aanleveren van klanten met een levenslange waarde voor merken
  • Waarom de opkomst van influencers in het affiliate kanaal een flinke uitdaging is voor het last-click model
  • Of het gebruik van vouchercode publishers een toenemende waarde aan adverteerders kan stimuleren
  • De impact die smartphones op customer journeys en affiliate tracking hebben gehad

Gezamenlijk vormt de inhoud van het Report een uitgebreide evaluatie van de huidige toestand van de affiliate industrie, de gezondheid van het kanaal en vooruitzichten voor de toekomst.

Download het 140+ pagina tellende interactieve PDF-report hier.
Houd er a.u.b. rekening mee dat door de bestandsgrootte het tot een minuut kan duren voordat het document geladen is.

Over Awin
Awin, onderdeel van de Axel Springer groep, is een wereldwijd affiliate marketing netwerk. Met 15 kantoren wereldwijd, 900 werknemers, 100.000 actieve publishers en 6.000 adverteerders verbindt Awin klanten met merken in meer dan 180 landen. Actief in de retail-, telecom-, travel en finance branche, genereerde Awin het afgelopen boekjaar €6.2 biljoen aan omzet voor zijn adverteerders en €377 miljoen voor zijn publishers.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.